Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB.

Glad tisdag allesammans, hoppas att ni alla har fått en god nattsömn och att ni har fått en bra start på denna nya vecka. Jag själv är extremt taggad på denna morgon då jag fick starta dagen med en härlig dusch i vårt fina och ny kaklade badrum som vi har tack vare en sjukt bra plattsättare i Västerås, företaget heter Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB.

 För mig och min man har badrummet länge varit vår akilleshäl här hemma, vi tycker att det är jobbigt att vara där inne då det inte känns fräscht och det har lagt sig som en klump i magen på oss båda. Vi har länge pratat om att fixa där inne men det har alltid kommit saker emellan, så som att det är något som har gått sönder och måste tas hand om först. Men nu när möjligheten fanns så var vi bara tvungen att ta den. Jag var väldigt kräsen när vi letade efter någon som skulle kunna hjälpa oss men efter ett tags letande hittade jag en firma som verkade väldigt intressant. Vi ringde därför till denna plattsättare i Västerås som kom hem till oss och var hur duktig som helst, jobbade utifrån våra önskemål och gjorde det exakt som vi hade planerat att vi ville ha det. Jag är så himla nöjd att vi anlitade just den här firman, varken jag eller min man tycker längre att det är jobbigt att vara i badrummet, utan tycker snarare om att spendera tid därinne. Om ni är i behov av hjälp av en plattsättare i Västerås så tycker jag absolut att ni höra av er hit.