Massage för dig som har ont i ryggen

Det blir allt vanligare att ha ont i ryggen vilket kan bero på att vi spenderar mer och mer tid framför datorn. Utöver det så rör vi oss allt mindre och har ständigt huvudet nedböjt för att kolla telefonen vilket även det lägger stor belastning på nacke och rygg.

Jag har själv inte ont i ryggen men risken finns självklart att jag kan få det när jag blir äldre och det är någonting som man motverkar i tidig ålder. För att undvika att få fortsatta problem så planerar jag att ta del utav massage som hjälper till att motverka smärta i rygg, axlar och nacke som just ska hjälpa till att förebygga framtida problem, samt att behandla aktuella problem om det skulle vara så att man har det, vilket jag nu inte har. East West Balance AB är en verksamhet där jag har tagit del utav massagebehandlingar flera gånger och de har väldigt bra behandlingar som gör gott i flera dagar framåt. East West Balance AB har dessutom flera olika sorters massage att välja mellan vilket innebär att det blir lätt för dig att hitta någon som passar för dig och dina behov.