Massage som födelsedagspresent

Jag var i Stockholm och hälsade på en kompis här om dagen när hon fyllde år. Så min present till henne var en massagebehandling. Jag har bokat tid för massageQueen Avi på Södermalm som har en mängd olika behandlingar att välja mellan. Det var öppet så att det var möjligt för henne att själv välja vilken sorts massage hon vill ta del utav och hon valde hotstones massage, någonting som hon aldrig testat på tidigare. Så jag valde att testa på det också och ta behandlingen samtidigt som henne och det var otroligt skönt. Brände lite med stenarna men på ett bra sätt där det verkligen kändes att det gjorde nytta. Det är verkligen någonting jag kan rekommendera er, oavsett om du själv bor på Södermalm eller om du råkar ha vägarna förbi och är på semester i Stockholm och önskar ta del utav massage som kan hjälpa dig att slappna av i kroppen. Har faktiskt inte varit på så många andra massagebehandlingar själv tidigare så har inte så mycket att jämföra med, men min kompis brukar gå på det och hon sa att det var en av de bästa massagebehandlingarna hon fått på länge. Så tummen upp för Queen Avi!