Ska jag göra en kosmetisk tatuering?

Har starkt börjat fundera på att göra en kosmetisk tatuering. Det vore inte helt fel att slippa sminka sig. Visserligen är det ofta inte så omfattande utan det är snarare en lättare kosmetisk tatuering för att framhäva ens naturliga ansiktsdrag och det låter ganska lockandet. Framförallt vore det skönt att slippa måla ögonbrynen varje dag utan det vore så mycket skönare att bara kunna vakna på morgonen och redan vara färdigsminkad ut. Självklart så blir det att sminka sig lite mer till fest och så men annars till vardags så vore det skönt att slippa och samtidigt få ögonbrynen målade.

Kollade på Vaidas Skönhetssalong Lash Academy och de erbjuder både fransförlängning och kosmetisk tatuering och det var inte alls till något så farligt pris. Det var ett relativt lågt pris, mycket längre än vad jag först trodde att det skulle kosta eller vad jag hade trott bara efter att ha hört lite om det. Kanske blir att boka tid för att göra det, får se. Tror jag ska läsa på lite mer om det först. Det är ändå en tatuering så det blir ju permanent, så jag måste nog vara säker på hur jag vill ha det ett tag i alla fall innan jag slå fast vid att verkligen göra det.