Kontorsstädning och full volym på högtalaren

Hej på er! Jag sitter här ensam på kontoret och tänkte så fort som våran kontorsstädning är klar dra mig hemåt för att fira in helgen. Varje fredag har vi kontorsstädning från ett företag här och det är alltid någon som behöver vara kvar tills dom har gått. Men det är inte alltid jag som måste vara kvar här utan vi har ett rullande schema som vi går efter, så det blir ungefär en gång var tredje månade som jag får stanna kvar några extra timmar medans alla andra har gått hem. Det kan jag dock acceptera, jag menar hur jobbigt är det att någon gång behöva sitta två timmar längre än alla andra. Dessutom så kan jag tycka att det är ganska skönt att vara själv här och speciellt på fredagar, då brukar jag vrida upp musiken ganska rejält inne på mitt kontor. Jag kan garantera att det inte är de mest produktiva timmarna på veckan men det är garanterat de roligaste timmarna på jobbet, dessutom så har jag fönster så att jag kan sitta och blicka ut över Göteborgs gator. Det kan jag dock bli lite avundsjuk på nu när det är så fint väder och folk sitter på uteserveringarna, då vill man faktiskt bege sig ut. I och med att det alltid är någon som stannar så får vi också starta nästa vecka i rena lokaler, så det känns riktigt bra. Kontorsstädning är någonting som jag tror de flesta företagen i Göteborg har faktiskt och jag tror att det är väldigt viktigt att man sitter i en renlig och fräsch miljö när man arbetar. Det är åtminstone någonting som jag reflekterar över ibland och jag skulle nog inte kunna se mig själv sitta och arbeta vid ett smutsigt skrivbord. Om jag skulle ta och runda av inlägget här så att jag kan få någonting gjort innan jag går hem, då blir nog chefen glad också. Ha det gött!