Nytt fönster till lekstugan

Tjena gänget, välkomna tillbaka hit till denna roliga blogg. Ni fick ett inlägg i morse där jag recenserade när en komiker hade ett uppträdande och jag såg att ni uppskattade det inlägget riktigt mycket. Ni fick också information om att det skulle komma upp ett mer seriöst inlägg senare idag och nu är det dags för det. Jag ska ge er lite information om ett mycket bra företag som sköter fönsterbyten i Halmstad bland annat och de har vart hos mig och gjort detta, så jag tänker berätta vad de gjorde och hur jag upplevde det.

Denna firma heter A till Ö Entreprenad och de hjälpte mig då med att byta ett fönster ute i min sons lekstuga. Min son bor hos sin mamma varannan vecka och hos mig varannan vecka och när han är hos mig så leker han då ofta i denna lekstuga med sina kompisar. Det var en bra investering eftersom han uppskattar den så mycket. Det som är mindre roligt är att fönstret då gick sönder förra helgen då det var tonåringar som kastade stenar på stugan. Jag var tvungen att ringa något företag som sköter fönsterbyten i Halmstad och då hittade jag som sagt A till Ö Entreprenad. Jag pratade med dem och förklarade hur läget låg till och sedan kom de till mig och bytte detta fönster till ett mycket finare och nu ser stugan mycket fräschare ut. Jag trodde att det skulle vara svårare att få tag i en firma som hanterar fönsterbyten i Halmstad, men A till Ö Entreprenad svarade snabbt och jag fick även hjälp snabbt. Det är bra service! Imorgon kommer ett inlägg som är mindre seriöst än detta som en kompensation. Ha det fint!